Haal snel uw motor theorie in Alkmaar

Haal snel uw motor theorie in Alkmaar

Boek snel uw motor theoriecursus in Alkmaar met 100% slagingsgarantie! Haalt u uw examen niet? Dan mag u onze cursus gratis opnieuw volgen tot dat u slaagt.

Tijdelijke aanbieding!
Exclusief CBR-examen t.w.v. € 37,-
Kies je datum

Motor theoriecursus in 1 dag

Geen zin om dagen achter elkaar uit een boek te leren? Met de theoriecursus van sneljemotortheorie slaagt u snel in één dag voor het theorie-examen bij het CBR in Alkmaar. Lastige vragen, stress en examendruk kunnen het u soms moeilijk maken op examens. Wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart en de juiste kennis uw motor theorie-examen doet. Leer gerelateerde theorieën en ezelsbruggetjes in één dag en haal uw motor theorie!

 

Waarom u voor sneljemotortheorie kiest:

  • De lessen worden gegeven door professionele instructeurs
  • Een prestatie van bijna 100% slagingspercentage
  • U kunt zelf uw theorie-examen inplannen bij het CBR in Alkmaar
  • Gerichte motor theoriecursus in Alkmaar
  • U heeft een vaste datum en geen verplaatsbare voorkeursdatums, zoals bij andere theoriescholen (80% van de examens worden daar verplaatst)

Hoe ziet uw cursusdag eruit?

De theoriesessies beginnen rond 07.00 uur in de ochtend. In 4/5 uur leert u alles wat u moet weten om uw motor theorie te halen. Tussendoor zijn er korte pauzes. Na de theoriecursus reist u naar het CBR in Alkmaar. Hier doet u het theorie-examen voor uw motorrijbewijs. Na ongeveer 30 minuten bent u klaar en hoort u direct na het afleggen van het examen of u geslaagd bent of niet. Uw motor theorie is 1,5 jaar geldig.

Inschrijven

U kunt bij het CBR zelf uw theorie-examen reserveren op de door u gewenste datum en locatie. Vervolgens kunt u zich via onze website aanmelden voor het volgen van een theoriecursus in Alkmaar. Na registratie ontvangt u een e-mail met alle belangrijke informatie zoals:

 

  • Datum cursus
  • Voorbereidingsmateriaal
  • Betalingswijze (indien nog niet is afgerekend)

 

Vergeet u niet uw geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de CBR locatie in Alkmaar? Zonder geldig legitimatiebewijs mag u het examen niet maken. U hoeft verder niets te regelen. Wij bieden gerichte motor theorie cursussen aan om u 100% klaar te stomen voor het CBR motor theorie examen.

Veelgestelde vragen

Hoe oud moet ik zijn om het theorie-examen te mogen doen?

Om het theorie-examen motor te mogen afleggen moet je minimaal 16 jaar oud zijn.

Wat moet ik meenemen naar het theorie-examen?

Als u theorie-examen wilt doen, moet u in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Zorg er daarom voor dat uw legitimatiebewijs niet verloopt op de dag van de test. Reserveringen regelen wij  bij het CBR! Hier hoeft u dus verder geen zorgen over te maken.

Kan ik de theoriecursus volgen als ik dyslexie heb?

Zeker weten! De theorielessen zijn voor iedereen makkelijk te volgen. Heb je dyslexie, ADHD of leerproblemen, dan is dit geen enkel probleem. Onze deskundige instructeurs hebben hier ervaring mee en bieden professionele begeleiding.

Kan ik de datum van het door mij gereserveerde motor theorie-examen veranderen?

Ja, dit is mogelijk. Via de website van het CBR kunt u tot 3x de datum van uw motor theorie-examen verzetten.

LET OP: U moet minimaal 1 dag voor uw examendatum uw theorie-examen verzetten.

 

Waarom moet ik een betaling doen?

Voor het reserveren van een examen bij het CBR vragen wij een aanbetaling. De plekken bij het CBR zijn altijd gewild, daarom willen wij snel kunnen handelen wanneer nieuwe examen plekken beschikbaar komen. Zonder betaling kunnen deze plekken niet voor u worden gereserveerd.

Staat de cursusdatum na de betaling direct vast?

Ja, bij Sneljemotortheorie staat als enigste theorieschool in Nederland je eigen gekozen cursusdatum gegarandeerd vast.

Is er (gratis) oefenstof / voorbereidingsstof beschikbaar?

Ja, dat is er zeker! Nadat de betaling is afgerond ontvang je per e-mail het oefenmateriaal. Hiermee kun je alvast de lesstof doornemen.

Wanneer begint de theoriecursus?

We beginnen om 7.00 uur met de theoriecursus. Tijdens de cursus zijn er korte pauzes. Na de theoriecursus vertrekt u rond 12:30 uur naar het CBR, waar het theorie-examen wordt afgelegd. Dit duurt ongeveer 30 minuten, waarna u klaar bent!

Neem nu contact op