Haal snel uw motor theorie in Utrecht

Haal snel uw motor theorie in Utrecht

Boek nu uw motor theoriecursus in Utrecht met 100% slagingsgarantie! Haalt u uw examen niet? Dan mag u onze cursus gratis opnieuw volgen tot dat u bent geslaagd.

Tijdelijke aanbieding!
Exclusief CBR-examen t.w.v. € 37,-
Kies je datum

Motor theoriecursus in 1 dag

Geen zin om voor dagen achter uw bureau te zitten en naar uw theorieboek te staren? Met de theoriecursus van sneljemotortheorie slaagt u in één dag voor het theorie-examen bij het CBR in Utrecht. Moeilijke, technische vragen en examendruk zijn nooit bevorderlijk voor uw examendruk. Wij zorgen ervoor dat u goed voorbereid en met de juiste kennis uw motor theorie-examen aflegt. Leer gerelateerde theorieën en geheugensteuntjes in één dag en haal uw motortheorie!

 

Waarom u voor sneljemotortheorie kiest:

  • De lessen worden gegeven door instructeurs met veel theorie expertise
  • Een prestatie van bijna 100% slagingspercentage
  • U kunt zelf uw theorie-examen inplannen bij het CBR in Utrecht
  • Gerichte motor theoriecursus in Utrecht
  • U heeft een vaste datum en geen verplaatsbare voorkeursdatums, zoals bij andere theoriescholen (80% van de examens worden daar verplaatst)

Hoe ziet uw cursusdag eruit?

De theoriesessies beginnen om 07.00 uur. In 4 tot 5 uur leert u alles wat u moet weten om gemakkelijk uw motortheorie te halen. Tussendoor zijn er korte pauzes. Vervolgens maakt u het examen op de door u gekozen datum en tijd bij het CBR in Utrecht. Hier doet u het theorie-examen voor uw motorrijbewijs. Het examen duurt ongeveer 30 minuten en u hoort direct na het afleggen van het theorie examen of u geslaagd bent of niet. Uw motor theorie is 1,5 jaar geldig.

Inschrijven

U kunt bij het CBR zelf uw theorie-examen reserveren op de door u gewenste datum en locatie. Vervolgens kunt u zich via onze website aanmelden voor het volgen van een theoriecursus in Utrecht. Na registratie ontvangt u een e-mail met alle belangrijke informatie zoals:

 

  • Datum cursus
  • Voorbereidingsmateriaal
  • Betalingswijze (indien nog niet is afgerekend)

 

Vergeet u niet uw geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de CBR locatie in Utrecht? Zonder geldig legitimatiebewijs mag u het examen niet maken. U hoeft verder niets te regelen. Wij bieden gerichte motor theorie cursussen aan om u 100% klaar te stomen voor het CBR motor theorie examen.

Veelgestelde vragen

Hoe oud moet ik zijn om het theorie-examen te mogen doen?

Om het theorie-examen motor te mogen afleggen moet je minimaal 16 jaar oud zijn.

Wat moet ik meenemen naar het theorie-examen?

Als u theorie-examen wilt doen, moet u in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Zorg er daarom voor dat uw legitimatiebewijs niet verloopt op de dag van de test. Reserveringen regelen wij  bij het CBR! Hier hoeft u dus verder geen zorgen over te maken.

Kan ik de theoriecursus volgen als ik dyslexie heb?

Zeker weten! De theorielessen zijn voor iedereen makkelijk te volgen. Heb je dyslexie, ADHD of leerproblemen, dan is dit geen enkel probleem. Onze deskundige instructeurs hebben hier ervaring mee en bieden professionele begeleiding.

Kan ik de datum van het door mij gereserveerde motor theorie-examen veranderen?

Ja, dit is mogelijk. Via de website van het CBR kunt u tot 3x de datum van uw motor theorie-examen verzetten.

LET OP: U moet minimaal 1 dag voor uw examendatum uw theorie-examen verzetten.

 

Waarom moet ik een betaling doen?

Voor het reserveren van een examen bij het CBR vragen wij een aanbetaling. De plekken bij het CBR zijn altijd gewild, daarom willen wij snel kunnen handelen wanneer nieuwe examen plekken beschikbaar komen. Zonder betaling kunnen deze plekken niet voor u worden gereserveerd.

Staat de cursusdatum na de betaling direct vast?

Ja, bij Sneljemotortheorie staat als enigste theorieschool in Nederland je eigen gekozen cursusdatum gegarandeerd vast.

Is er (gratis) oefenstof / voorbereidingsstof beschikbaar?

Ja, dat is er zeker! Nadat de betaling is afgerond ontvang je per e-mail het oefenmateriaal. Hiermee kun je alvast de lesstof doornemen.

Wanneer begint de theoriecursus?

We beginnen om 7.00 uur met de theoriecursus. Tijdens de cursus zijn er korte pauzes. Na de theoriecursus vertrekt u rond 12:30 uur naar het CBR, waar het theorie-examen wordt afgelegd. Dit duurt ongeveer 30 minuten, waarna u klaar bent!

Neem nu contact op